Weekendspecialisten

Kontakta oss idag: 033-24 11 11

Tjeckien


När man tänker Tjeckien så dyker Jaromir Jagr en av NHL:s största genom tiderna samt sitt goda öl upp. Vi garanterar inte att att ni stöter på en av NHL:s största men att ni kommer stöta på en öl eller två är inte helt osannolikt i detta mellan Europeiska land!
 Tjeckien med sin tio miljoner invånare och huvudstaden Prag ligger på en breddgrad som gör det intressant för oss Svenskar att besöka. Varför inte möta eller avrunda golfsäsongen på klassiska Konopiste 50min utanför Prag? Prag är en av Europas charmigaste städer, väl värt ett besök med sina mysiga torg och gränder.

 Tjeckien med sina 106 golfbanor och sextiofem tusen golfare är en klassisk & charmig golfdestination för oss Svenskar. Med varma vårar & höstar är säsongen lång och bra direktflyg gör Tjeckien och Prag lättillgängligt.

 

Konopiste


36 hål och Spa


Oerhört vackra banor precis vid slottet där ni bor. Radecky Course & D´Este Course är två banor av mycket god kvalitet! Det finn även en 9-håls bana.

Konopiste


36 hål och Spa


Inte nog med att rummen är fina och rymliga, Spa-avdelningen på Kononpiste levererar härliga stunder.

Konopiste


36 hål och Spa


Generösa rum på Kononpiste.

JA TRAVEL AB


Din golfresa - vår viktigaste!


Vi skräddarsyr alla resor utefter dig som kund, hur många dagar golf och nätter bestämmer du, vi levererar!


I våra paket ingår alltid transfer på plats - allt för en så bekväm resa som möjligt!

Garantier för din trygghet


JA Travel har ställt lagstadgade

rese- garantier hos Kammarkollegiet


JA Travel Golfresor använder cookies för att förbättra din upplevelse, sammanställa statistik och anpassa erbjudanden. Genom att fortsätta surfa accepterar du att cookies används.

Ta reda på mer
Acceptera