Boka din golfresa idag!

Las Colinas, Spaniens Nr.1

BOKA

LAS COLINAS

GOLFRESA

NU!

Las Colinas - en magisk plats


Endast 50 minuters transfer från Alicantes Internationella flygplats finner vi denna fantastiska golfanläggning, Las Colinas Golf & Country Club. Redan efter en kort vistelse här så infinner sig en härlig känsla i kroppen, här vill jag stanna!


Banan anlades 2010, det fantastiska klimatet i kombination med enormt fin skötsel gör att banan ser ut att legat där i alla år.


Las Colinas är enligt vår mening en av de allra bästa golfbanorna utmed hela Costa Blancakusten. Varje hål bjuder på utmaningar för nybörjare som elit, konditionen på banan är femstjärnig och det ena hålet är vackrare än det andra. Banan ligger i en fantastiskt avkopplande miljö och banan slingrar sig fram mellan dalarna. Ett besök på Las Colinas är ett måste för alla golfälskare! Efter rundan smakar en lunch på utteterrassen med utsikt över 18:e green utsökt!


Du bor givetvis på anläggningen i nybyggda lägenheter, i lägenheterna eller lyxvillorna som vi väljer att kalla dem så finner du alla bekvämligheter som lcd-tv, helkaklade badrum samt gratis wi-fi. På Las Colinas finns det två- och trerummslägenheter. De största lägenheterna ligger i markplan och har dessutom egen pool (dessa går att hyra mot ett mindre tillägg).

Pris 4 personer i 2 rums lägenhet: 8.995,00 kr

Pris 6 personer i 3 rums lägenhet: 8.595,00 kr

JA Travelpaket 2024

VECKORESOR

  • Transfer t/r flygplatsen i Alicante
  • Välkomstpaket med b la. egen graverad bagbricka vid ankomst
  • 7 nätter i tvårummslägenhet endast ett par minuter från klubbhuset
  • Frukost samtliga dagar som serveras i klubbhuset
  • 5 rundor golf på Las Colinas Golf & Country Club

Pris 4 personer i 2 rums lägenhet: 6.995,00 kr

Pris 6 personer i 3 rums lägenhet: 6.795,00 kr

JA Travelpaket 2024

WEEKEND

  • Transfer t/r flygplatsen i Alicante
  • Välkomstpaket med b la. egen graverad bagbricka vid ankomst
  • 4 nätter i tvårummslägenhet endast ett par minuter från klubbhuset
  • Frukost samtliga dagar som serveras i klubbhuset
  • 4 rundor golf på Las Colinas Golf & Country Club

Fakta & avstånd Las Colinas

Banarkitekt: Carbell B. Robinson

Antal hål: 18

Par: 71

Svårighetsgrad: Medel

Slope: Klicka här (länk)

Minimarket: Ja, öppet dagligen 09:00-15:00 & 16:00 - 20:00

Beach Club: Bara 10 minuter från Las Colinas

Antal restauranger: 2, Unik Café & Enso Sushi

Golbil: 320 kr/dag, road buggy: 450 kr/dag (bör förbokas)

Avstånd till Alicante flygplats: 70 km

Avstånd till Murcia: 105 km

Avstånd till Torrevieja: 10 kmPå Las Colinas finns 1 Padeltennis bana.

Golfbanan


Las Colinas Golf & Country Club kurs har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund har en unik upplevelse.


Las Colinas Golf & Country Club ingår i Troon Golf, världsledande inom ledning, utveckling och marknadsföring av toppmoderna golfanläggningar, allt för att tillgodo se dina behov och förväntningar. Troon Golf fokuserar uteslutande på lyxfastigheter och banor av hög kvalitet. Troon Golf finns representerade i 26 länder och driver idag över 190 banor över hela världen och följer strikt kvalitetskontroller som garanterar excellens i var och en av dem.


Westin Turnberry Ayrshire, Skottland, Troon North Golf Club, Arizona, Cap Cana, Dominikanska republiken och The Grove i England är bara några exempel på de utmärkta golfbanorna som förvaltas av Troon Golf.


Vi på JA Travel är mycket glada och stolta över att presentera denna fantastiska anläggning för dig som resenär till oss! Las Colinas Golf & Country Club kommer att presentera en upplevelse som får dig att njuta av en unik erfarenhet i Spanien: "Troon Golf Experience".


Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, en driving range av naturgräs, en putting green och ett närspelsområde.

Att göra på las Colinas...

Givetvis är golfen det som står i centrum på denna härliga anläggning. Men det finns även andra aktiviteter så som:

Las Colinas har tennis och paddletennis bana precis vid klubbhuset 

• 2 lavenit tennisbanor.

• 1 paddel tennisbana.

• 1 konstgräs tennisbana.

Det är kostnadsfritt att låna tennisbanorna om du bor på Las Colinas, rack kostar en mindre peng och går att hyra i receptionen. Även gymet är kostnadsfritt och ligger i anslutning till klubbhuset.

Här finner du Las Colinas


Las Colinas ligger 50 minuter och 80 kilometer söder om flygplatsen i Alicante. I våra paket ingår alltid taxiservice, vårt transerbolag står redo att köra dig när du landat.