Boka din golfresa idag!

Lettland


Upplev Rigas underbara puls kryddat med härlig golf på Ozo!

 

Lettland tillsammans med sina Baltiska grannländer Litauen och Estland en av våra största nyheter de senaste åren. Vårt research arbete i Lettland har gjort att vi är helt övertygade om att Lettland är en smaragd som kommer imponera på många svenska golfare de kommande åren.

 

Klicka dig vidare genom att trycka på en av knapparna Läs mer nedan för att se vad som ingår i våra paket. Prisnivån i Lettland är helt fantastisk, bland annat kostar en öl på restaurang runt 20 kr. Maten är god och prisvärd, hotellen är fantastiska och golfen sticker ut och verkligen utmanar våra destinationer i såväl Tyskland som Polen. Lettland och Riga måste upplevas!

 

Hotell Valdmars är ett härligt hotell som ligger endast 10 minuters gångväg från gamla stan. På setta charmiga hotell erbjuds utöver härliga rum även all-inclusive vad det gäller mat. I våra priser ingår frukost,eftermiddagsfika och middag på kvällen! Har du/ni bestämt er för resa till Riga?


Tallink seglar dagligen till Riga från Värtahamnen i Stockholm. En härlig överfart som får över natt vilket gör att du får mycket tid i Riga med få resdagar.

 

Tycker du flyg det bästa alternativet och vi löser det, SAS flyger direkt till Vilnius från Stockholm och Köpenhamn, flyger ni från Göteborg krävs en mellanlandning men sällan en total restid på över 3 timmar vilket gör att du/ni har möjlighet att spela golf både ankomstdag och avresedag! JA Travel Flygservice, vi bokar ditt flyg, vi checkar in dig och du har alltid 30 dagars betalning på din flygbiljett. Pris endast 299 kr per person t/r.

 

Varmt välkommen till en ny härlig golfvärd i vårt grannland i öster, Lettland!

Ozo Golf


Passar alla golfare!


Ozo Golf får höga betyg från alla våra gäster, nybörjare som elit, alla gillar verkligen denna "city bana" som ligger endast 10 minuter från hotellet.


Ozo Golf


Passar alla golfare!


Ozo Golf får höga betyg från alla våra gäster, nybörjare som elit, alla gillar verkligen denna "city bana" som ligger endast 10 minuter från hotellet.

Riga- Hotell Valdemars


Mysigt hotell med "All Inclusive"!


Rymliga rum och mycket centralt. När du sätter foten utanför hotellreceptionen så är du i hjärtat av Riga!