Boka din golfresa idag!

National Golf

Prisvärd toppkvalitet!

BOKA

NATIONAL GOLF

GOLFRESA

NU!

JA Travelpaket 2024, Färja

WEEKEND

 • Båtresa t/r Karlshamn - Klaipeda, nattfärja med del i tvåbäddshytt utsida
 • Frukost på utresan, du kommer mätt och belåten till 1:a tee
 • Taxi från hamnen i Klaipeda till National Golf t/r. .
 • Två nätter i nybyggda lägenheter på banan
 • Två frukost som serveras i klubbhuset/restaurangen
 • Välkomstdrink/öl vid ankomst
 • En middag valfri kväll inklusive läsk/vatten
 • 3 dagar obegränsad golf på 18-hålsbana
 • Obegränsat med bollar på rangen
 • Fri golfvagn samtliga speldagar
 • 2 timmar fri Padeltennis under vistelsen

Pris: 5.495 kr p.p

JA Travelpaket 2024, Färja

Superdeal vid ankomst på tisdagar...

Vid ankomst tisdag bjuder vi på golfbil/2 personer samt 2 timmar padel under vistelsen (padel gäller per 4 spelare).

Priset 5.495 kr gäller alla dagar i veckan. Undantag är juli och augusti då samma paket kostar 6.495 krVi erbjuder specialpriser på golfbil och halvpension i alla våra paket!

National Golf - imponerande!


National Golf Resort ligger i västra Litauen knappt 4 km från staden Klaipeda. National Golf är en fantastisk golfbana som förutom en härlig layout även bjuder på en fantastisk kvalitet! 18-hålsbanan ligger i en oerhört vacker natur och på flera av hålen så korsas floden Dané som sedan rinner ut i Östersjön i staden Klaipeda. Banans signaturhål är det 18:e där greenen bildats som en karta över Litauen. Efter golfundan så väntar det spektakulära klubbhuset. Ett härligt modernt klubbhus som ligger högt beläget, utsikten från terrassen med något gott att dricka i handen går inte av för hackor! Boendet är även det magiskt på National Golf, tre rymliga hotell-rum i klubbhuset och fyra lägenheter i närliggande villa härligt inredda och med vidunderlig utsikt även banan, här njuter du fullt ut  av den speciella atmosfären i National Resorts.


JA Travel hälsar dig varmt välkommen till National Golf i Klaipeda, Litauen!

Fakta & avstånd

National Klaipeda


Banarkitekt: David Krause

Antal hål: 18

Par: 72

Svårighetsgrad: Medel - Svår

Avstånd till Klaipeda (färja): 10 km

Avstånde Palanga (flyg): 4 km
Nya


färjor 2023

Golfbanan


National Golf Resort är den första golfreorten i västra Litauen. Det ligger i ett geografiskt läge - bara 4 kilometer från Klaipeda och 25 kilometer från Palanga flygplats.


I den pittoreska dalen av Danė River finns det dennna utmananade och välskötta 18-håls banan. Par 72. Bannan håller hög Internationell standard och spelas med fördel och utmaning av både nybörjare och duktigare golfare.  Det finns även ett jättefint träningsområde och 3-hål pitch bana. Banan är vacker och väskött - banan delas av Danė River. Green på det 18:e hålet bildas som kartan över Litauen, detta har blivit banans "signaturgreen", står flaggan i Kaunas, Vilnius eller kanske Klaipeda?


Dessutom skapas ett speciellt intryck av vattenfallet som faller från klubbhuset, detta är läckert från såväl 9:e och 18:e fairways.


National Klaipeda är en vacker bana som verkligen sticker ut, boka din resa idag, du kommer inte bli besviken.

Att göra i Klaipeda...


National Golf är en helt fantastisk plats, vi på JA travel har under våra två första år haft 100-tals oerhört nöjda resenärer. Hela området är så vackert, så orört och så spännande! Ta en tur till kuststaden Palanga och vandra längst Östersjöns strand, promenera i gränderna i mysiga Klaipeda, ta en kaffe, en öl och njut av tillvaron.


Vill ditt sällskap se ännu mer? Vi på JA Travel är specialister på golfen men knyter alltid till oss de bästa guiderna på var destination, självklart har vi gjort detsamma i Klaipeda. Upptäck de största städerna på UNESCO: s världsarvslista Curonian Spit: Nida, Juodkrante och Preila. Vi bokar guider som hjälper dig att uppleva och se denna magiska plats. Låt oss veta vad du är intresserad av så berättar vi mer.Här finner du National Golfrestort


National Golfresort ligger endast 25 minuter och ca: 15 kilometer från flygplatsen i Palanga och inte längre från färjetermin i Klaipeda. I våra paket ingår alltid taxiservice, vårt transerbolag står redo att köra dig när du ankomit till färjeterminal eller flygplats.