Boka din golfresa idag!

Baltic Hills

Måste upplevas!

BOKA

BALTIC HILLS

GOLFRESA

NU!

Baltic Hills - Tysklands pärla


Det är med oerhört stor glädje och ödmjukhet vi presenterar vår nya pärla i norra  Tyskland, Baltic Hills! Här finner du en härlig kombination med bra golf, utsökt hotell och god mat! Utanför hotellfönstret ser du en dubbelgren på hål 9 & 18, i förgrunden en härlig pool som året runt håller 27 gradig temperatur!

 

Golfbanan håller mycket hög kvalitet och är vackert belägen på ön Usedom, banan är en härlig utlmaning för såväl nybörjare som elit. Många av hålen har en beundrande utsikt över Usedom och hotellet.

 

Best Western hotell Baltic Hills är ett nybyggt hotell som andas lyx. Hotellet har 73 smakfullt inredda rum som alla har gratis wi-fi, lcd-tv och modernt badrum, materialvalen är exklusiva rakt igenom.

 

Ett annat stor plus med Baltic Hills är läget, hyr en cykel och ta dig till kuststaden Ahlbeck som endast ligger 3 kilometer från Baltic Hills. Supermysig by/stad som kan jämföras med Båstad i Sverige. Barer, restaurangen och mysiga café finns det gott om. En resa till Baltic Hills är en upplevelse du minns med stor glädje - Boka din resa idag!

JA Travelpaket 2024, Färja

Weekdays


  • Båtresa t/r Ystad - Swinoujscie, nattfärja med del i tvåbäddshytt
  • Taxi från hamnen i Swinoujscie t/r.
  • 2 nätter i dubbelrum på fantastiska Baltic Hills
  • 2 härliga frukostbufféer
  • Välkomstmiddag första kvällen på plats
  • 3 dagar obegränsad golf på 18-hålsbana inklusive tillgång till korthålsbana och poletter till drivingrange
  • Fri tillgång till Spa och utepoll


Pris: 6.495,00 kr 

Övrig info:
Vill ni hellere ha med bilen på färjan? Priset är detsamma som ovan om ni är 4 i bilen. Vid färre tillkommer 300 kr p.pFakta & avstånd Baltic Hills


Banarkitekt: Andreas Lukasch

Antal hål: 18

Par: 72

Svårighetsgrad: Medel

Avstånd till Swinoujscie (färja): 9 km

Valuta: Euro

Säsong: April - november


Baltic Hills har över 1 900 soltimmar per år!

Golfbanan, starta med en Mulligan


Baltic Hills golfbana är trevlig på alla sätt! Det startart med ett Mulligan hål (hål 0), det enda vi upplevt. Det är ett par 3 hål som mäter 115 meter, den perfekta uppvärmningen innan det är dags att pegga upp på 1:an.


Banan är alltid välskött och säsongen är lång. Med över 1900 soltimmar per år erbjuder Baltic Hills fina förutsättningar för golf från mars till november.


Banarkitekten Andreas Lukasch har verkligen lyckats skapa en utmanande bana för alla kategorier golfare.


De båda slingorna avslutas på en stor dubbelgreen precis framför hotellet. På 18:e tee är utsikten bedårande och det gäller att hålla tungan rätt i mun för att avluta rundan på bästa sätt.


Efter golfen väntar något gott att äta och dricka i det alldeles nybyggda och smakfullt inredda klubbhuset.


Ett besök i Ahlbeck...


Hyr en cykel eller ta en promenad ner till staden Ahlbeck. Detta är Tysklands Båstad. Fantastisk strandprommenda och mängder av mysiga barer, restauranger och caféer.


Restaurang See Brucke kan vi varmt rekommendera, den ligger uppdelad i Östersjön, atmosfären liksom maten är något utöver det vanliga!

Fantastiska restaurang See Bruce i Ahlbäck

Här finner du Baltic Hills


Fantastiska Baltic Hills finner du på ön Usedom "mitt emellan" Polen och Tyskland fast på den Tyska sidan. Det är endast 9 km eller 25 minuter till färjeläget i Swinoujsie. I våra paket ingår alltid taxiservice, vårt transerbolag står redo att köra dig när du kommit i land.