Boka din golfresa idag!

Sverige


Välkommen till en värld av oslagbar golfupplevelse och avkoppling på flera av Sveriges mest exklusiva destinationer. Med JA Travel, låt oss vägleda dig genom en resa som kombinerar passionen för golf med lyxiga boenden och förstklassig service.

Utforska Lundsbrunn Resort & Spa - en oas av elegans där du kan låta dig bli bortskämd efter en dag på den vackra golfbanan. Njut av den historiska atmosfären på Knistad Herrgård, där varje sväng på golfbanan blir till en resa genom tid och rum. Dessutom nummer 1 i Sverige på service vilket man uppskattar lite extra på semestern.


Drömmer du om att spela golf bland majestätiska fjäll? Då är Idre platsen för dig! Upplev fjällgolfens magi med hisnande vyer och en utmanande bana som tar din ande till nya höjder.


Skyrup och Lydinge, två pärlor som bjuder in till en harmonisk golfhelg i vacker natur. Här möts du av välunderhållna banor och en atmosfär av total avkoppling. Och glöm inte den gastronomiska upplevelsen - från gourmetmiddagar till lokala delikatesser, varje måltid är en fest för dina smaklökar.

Med noggrant utvalda destinationer och banor av högsta kvalitet kan du vara säker på att din golfweekend blir en minnesvärd upplevelse. Ge dig själv den ultimata presenten av avkoppling och äventyr med JA Travel - där varje slag är en del av ett större mästerverk. Boka din resa idag och låt oss skapa magi tillsammans! 🏌️‍♂️✨