Valle Romano

En smaragd på solkusten!

BOKA

VALLE ROMANO


GOLFRESA

NU!

Valle Romano Golf & Resort


Magiska Valle Romano är en smaragd på den Spanska solkusten! För den kräsne golfaren är Valle Romano ett paradis. Skötseln och finishen är enligt vår mening en av de absolut bästa på hela Costa del Sol. Banan ligger oerhört naturskönt och alla hål längst banan har sin speciella karaktär. Tempot är lugnt på Villa Romnao vilket allt är skönt som gäst. Banan stod färdig 2010 och de lyxiga lägenheterna längat banan först 2014. Samtliga lägenheter har balkong i härligt sydvästläge med kvällssol. Från boendet till klubbhus, övningsområden och första tee är det endast 200-300 meter.

 

Enast 5 kilometer från Valle Romano finner ni den pulserande staden Eponepona, här finner du mängder av mysiga fik, barer, restauranger och små butiker. Strandpromenaden i Estepona är magnifik. Valle Romano är en nyhet för oss på JA Travel som verkligen behöver upplevas!

JA Travelpaket 2024

Golf Experiance, spela 4 olika banor!

  • 7 nätter i dubbelrum
  • 7 härliga frukostbufféer
  • 2 rundor golf på "hemmabanan" Valle Romano med förbokade tider
  • 1 runda på Almenara med förbokade tider
  • 1 runda på Alcaedesia med förbokade tider
  • 1 runda på La Canada med förbokade tider

Pris: 8.495 kr p.p

Ovanstående paket förutsätter att du hyr egen bil. Vill du åka till Valle Romano med transfer paket och spel enbast på Valle Romano, kontakta oss för bästa pris och upplägg.

Fakta & avstånd

Valle Romano


Banarkitekt: Cabell B. Robinson

Antal hål: 18

Par: 72

Svårighetsgrad: Medel

Avstånd till Malaga flygplats: 86 km

Avstånd Almenara Golf: 35 km

Avstånd Alcaidesa Golf: 36 km

Avstånd La Canda Golf: 29 km

Valuta: Euro

Säsong: Året runt


Längd på banan enligt nedan:


6372

5997


4993

Ett besök i Estepona...


Estepona ligger i Málagaprovinsen på den västra delen av Costa del Sol endast 1 mil från Valle Romano. Här finner du över 2 mil långa sandstränder. Estepona är en populär turistort men med ett mycket lugnare tempo än exempelvis Marbella eller Torremolinos.


Estepona har också en betydande fiskehamn med dagliga fiskauktioner, där är det ett stort utbud av både fisk och skaldjur.

Här finner du Valle Romano


En timma i bil från Malta flygplats finner du denna enastående pärla! Banan är alltid välskött och lägenheterna håller en hög standard för så väl weekend-, vecko-, som longstay resa. Varmt välkommen till Valle Romano!