Boka din golfresa idag!

Spanien, populära golfpaket med oss på JA Travel!


Spanien är en given favorit för många svensk golfare, och undra på det, mycket bra golf finns det i detta förtrollande golfland! Vi har förutom Costa del Sol som är en klassikermed många guldkorn även fokuserat på Costa Blanca. Golfen på Costa Blanca kusten är en bland det bästa i hela Spanien. Destinationerna är noga utvalda och resan dit tar inte mer än 3 timmar och 30 minuter från Stockholm. Alicante och och Murcia området är en bland de torraste och soligaste platserna i hela Europa eller vad sägs om över 300 soldagar per år?!


Temperaturen går sällan under 15 grader, hit kan man med fördel styra sin golfsemester året runt. I området finns det oerhört mycket golfbanor, långt i från alla håller för våra krav och förväntningar. Vi har med stor noggrannhet valt ut de några pärlor som verkligen sticker ut. Klicka dig vidare under Läs mer nedan, vi är helt säkra på att du finner någon eller några av våra destinationer intressanta.

Villaitana - Benidorm


36 hål intill Medelhavet!


Villaitana är en av våra absoluta favoriter På Costa Blanca! Anläggningen är fantastisk och här finner du även Padeltennis banor. Gångavstånd till Benidorm dessutom!


La Cala - Costa del Sol


54 hål kvalitetsgolf!


La Cala levererar härliga upplevelser till alla besökare. Anläggningen har 54 hål, golfbil ingår, maten är bra och rummen lyxiga!

Valle Romano - Costa del Sol


Prisvärt alternativ med kvalitet!


Dryga timman från flygplatsen i Malaga finner du denna pärla som levererar bra och prisvärt boende tillsammans med en välskött golfbana!

Las Coliinas - Costa Blanca


Bäst i Spanien!


Flera år i rad har denna smaragd blivit utnämnd till nr 1 i hela Spanien! Boende på banan i lägenhet eller villa. Las Colinas står var år värd för kvalet till Europatouren, måste upplevas!

Mar Menor - Costa Blanca


Spela upp till 6 olika banor!


Mar Menar är toppen för dig som vill variera! Spela på hemmabanan men testa även några av de övriga 5 kvalitetsbanorna i närheten. Hotell eller lägenhetsboende, du bestämmer!

Alcaidesa - Costa del Sol


Utsikt över Gibraltar!


Har du någon gång drömt om att ha Gibraltarklippan som siktmärke? Då har du kommit rätt. Här bor du på fullfjädrat All inclusive hotell eller fräscht lägenhetsboende.