Boka din golfresa idag!

Imponerande

Jurmala!

BOKA

JURMALA GOLF

GOLFRESA

NU!

Lyxiga dagar på Jurmala


Vi på JA Travel välkomnar dig till en av Centraleuropas fräschaste golfresorts 20 min från Rigas flygplats och hamnen där Tallink lägger till med dagliga avgångar från Stockholm/Värtahamnen.


Vi var de första från Skandinavien att besöka detta mästerverk, varför inte bo på denna magiska Jack Nicklaus designade  anläggning och njuta av de 17 helt ”sprillans” nya rummen granne med första tee, den utsökta maten och om andan faller på en kort taxiresa till Rigas mysiga kvarter.


Anläggningen har allt och lite till som vi golf- & livsnjutare längtar efter!


Golfbanan öppnade 2018 men med obegränsade resurser känns det som den har legat här i många, många år! Vi har haft otaliga besökare på Jurmala och alla slås av lyxen och resurserna för att göra det bästa för gästen. Här har inte snålats på någonting!


Ett besök på Jurmala kommer inte göra dig besviken. Vi lovar en bana skapt för stora tävlingar och finish utöver det vanliga, med det nya boendet granne med första tee Jurmala kompletta upplevelsen för dig som vill bo på resort. Vi vill också slå ett slag för Akademibanan, korthålsbana (6 hål) som är galet kul.

Med sin närhet till Riga och gamla stan samt både flygplats & färjeterminal gör denna resan galet tidseffektiv. Grym golf, boende, mat & närhet till stadens puls!


Vi rekommenderar detta upplägg för alla golfnördar likt oss som vill unna sig lite extra guldkant på tillvaron, varmt välkomna till Jurmala GCC en anläggning som lär höra talas om sig!

JA Travelpaket 2024

Prisexempel flyg från Stockholm

  • Flyg Stockholm - Riga inklusive handbagage och golfbag
  • 2 nätter i dubbelrum på härliga Jurmala Golfresort
  • 2 frukostbufféer
  • 3 rundor golf på Jurmala Golf

 7.495,00 kr

Ovanstående pris är ett exempel där flyg ingår i priset med 2.000 kr. Det går även att flyga från Köpenhamn, Göteborg och Oslo, fråga oss för bästa pris.

Önskar ni taxitransfer t/r flygplatsen ange detta i offertförfrågan.

Fakta & avstånd


Banarkitekt: Jack Nicklaus Design

Antal hål: 18 + 9 hål Academy Course

Par: 72

Svårighetsgrad: Medel - Svår


Avstånd Riga (flyg): 14 km

Avstånd Riga (färjeterminal): 18 km

Boende


Mycket lyxigt boende med alla facilliteter precis vid banan. Både dubbelrum (18 kvadratmeter) och lyxiga sviter, perfekt för familjen (43 kvadratmeter).

Riga, en magisk stad


Riga är på många vis en fantastisk stad med en rik historia. Gamla stan. På kvällarna tänder uteserveringarna upp eldarna och staden får en oerhört Internationell touch. De allra flesta av våra resenärer är mycket nöjda med sin resa till Riga.Till vänster ser du Sverige porttalen, vill du veta mer om den och om Riga? Vi har svensktalande guider som du enkelt bokar via oss inför din resa till Riga och Ozo Golf. Varmt välkommen till den mycket trevlig stånden Riga och den härliga golfbanan Ozo Golf.


Här finner du Jurmala Golf


Jurmala Golf ligger endast 20 minuter från både flygplatsen och färjeläget i Riga.

Närhet och flexibilitet gör att din golfsemester till Riga och Jurmala blir väldigt effektiv, bra flyg- och färjeförbindelser!