Boka din golfresa idag!

Konopiste

BOKA

KONOPISTE

GOLFRESA

NU!

Härliga Konopiste!


En klassiker som håller stilen, vem kan inte bli förälskad i staden Prag efter ett besök. Vi jobbar sedan ett par år tillbaka med Konopiste Golf & Spa rResort ca 45 min från centrala Prag och flygplatsen.


Konopiste är en gammal favorit av många anhängare av Tjeckien inte bara för ölens rykte, här erbjuds fullkittad Spa upplevelse och framförallt 36 utmanade golfhål utanför hotellrummet. Anläggningen invigdes 2002


På Konopiste bor man i rymliga dubbelrum i direkt anslutning till golfbanan i något av annexen till slottet (klubbhuset). Det finns knappa 60 rum på anläggningen. Spelar någon i sällskapet inte golf går det byta greenfee mot Spa behandlingar. För golfaren kan det vara skönt att  avrunda golfdagen med lite bubbelbad och avkoppling! 

Klubbhuset är ett mysigt och pittoreskt  renoverat slott, här sitter man bekvämt ner och summerar dagens golfrunda med fin utsikt över 18:e green. Anläggningen erbjuder två restauranger Tee No. 19 eller ett Steak House. Här kan du ta del av lokala favoriter men också en smaskig internationell meny.

 Är ni ett sällskap så kan vi arrangera ölprovning i närområdet.

JA Travelpaket 2024, Flyg

WEEKEND


  • Flyg Stockholm/Göteborg/Köpenhamn/Oslo - Prag inklusive handbagage och golfbag
  • Transfer t/r flygplatsen i Prag
  • Tre nätter i dubbelrum på härliga Konopiste
  • Tillgång till Spa (kostnadsfritt)
  • Tre frukostbufféer
  • Tre obegränsade golfdagar med möjlighet att lira mer efter morgonvarvet, ink hyrvagn & uppvärmningspollett.


 7.995,00 kr

Paketet ovan är beräknat på 4 personer, vid färre tillkommer 400 kr p.p

Priset på vårt flygpaket är ett från pris där flyg ingår med 2.000 kr.Vi erbjuder specialpriser på golfbil och halvpension i alla våra paket!


Halvpension: 3 rättersmiddag inklusive 1 glas vin/1 öl 300 kr p.p/dag

Fakta & avstånd Konopiste


Banarkitekt: Jiri Palat

Antal hål: 18

Par: 72

Svårighetsgrad Radecky: Medel - Svår

Svårighetsgrad D´Este: Medel

Avstånd till Prag flygpats: 73 km

Avstånde till central Prag: 55 km


Längd på banan enligt nedan:

Pärnu Bay Golf

Golfbanorna på Konopiste...


Är av park & skogskaraktär och ringlar sig runt klubbhus och boendet bland kullarna, banorna är kuperade men inga problem att promenera. Vill man lira mera på eftermiddagen så ingår det i resans pris. 
Vill man unna sig lyxen av en golfbil är dessa utrustade med GPS.

 Radecky Course är uppkallad efter tidigare ägare med adlig bakgrund, Redecky Course är den äldre banan av de två och har många utmanande och fina golfhål där vatten sätter sitt signum på hålen på ett positivt sätt.
 Den andra 18 hålsslingan även denna par 72 D´Este Course med lite bredare fairways bjuder in till långa härlig utslag men låt dig inte luras, svårigheter väntar längst med fairway om du inte håller tungan rätt i munnen.Vilken av de två golfbanorna som är bäst det är upp till betraktaren och åsikterna går isär, helt klart två golfbanor att njuta av!


Vi vill också passa på att slå ett slag för att besöka par trehålsbanan, en niohålare som är ruggigt kul att besöka efter spel för att vässa wedgar och närspel.


Vill du besöka ett säkert kort som har det mesta och vill spela 36 olika golfhål under din weekend så kan vi varmt rekommendera Konopiste Golfresort, glöm inte badkläderna då Spa avdelningen är ett stort plus för livsnjutaren.

Här finner du Konopiste - 36 hål och Spa


Avstånd till flygplatsen i Prag: 73 km

Avstånd till centrala Prag: 55 km. I våra paket ingår alltid taxiservice, vårt transerbolag står redo att köra dig till Konopiste Golf & Spa Resort när du landat.