Boka din golfresa idag!

Estland


Superlativen räcker inte till efter vårt första besök i Estland, vilket vänligt folk och enligt färska undersökningar så ligger Estland i topp bland Europas länder vad gäller Engelska kunskaper! Med andra ord lätt att kommunicera och få ut det mesta av vistelsen. Valutan i Estland är euro men går också bra att betala med sina betalkort på se flesta ställen.

 Estland med sina 1,3 invånare är ett mecka för turismen som verkligen har exploderat. Vi har fokuserat på bad & kurorten Pärnu som numera har en av Europas absolut trendigaste och mest uppskattade golfbanor Pärnu Bay Links!

 Estland och Pärnu når du med flyg till Tallin eller Riga sedan väntar en två timmars transfer som vi givetvis arrangerar, väl värt resan skall sägas! Eller varför inte ta färjan mellan Stockholm - Tallin prisvärt och fin fin överfart utlovas.

 Pärnu ligger mitt i Riga bukten och det kvittar vilket hotell du bor på så har du mer eller mindre kontakt med Östersjön.I Estland är golf en liten idrott med sina 10 golfbanor och knappa tretusen golfare, tunga investerar finansierar golfen tillsammans med turismen vilket gör att tillgängligheten och kvalitet är på absoluta toppnivå!

 

Pärnu Bay Links


Fin mat på golfbanan!


På Pärnus lyxiga golfanlanggning är inte bara golfren femstrjärning, även maten smakar fantastiskt i klubbhuset!


Pärnu Bay Links


Kaire hälsar välkommen!


Pärnu Bay Links håller den högsta nivå på service och bankvalitet som vi sett i modern tid. Här tummas inte på något. Kaire Kongas talar 8 språk och är till din hjälp under dagarna på Pärnu.

Pärnu Bay Links


Utsikten från frukost!


Golfbanan Pärnu Bay Links är detbästa vi upplevt på mycket länge. Variationen är härlig med skog- och seaside. Kvaliteten är enorm, vi säger bara - åk dit!