Sand Valley Golfresort - mer än härlig golf!

Sand Valley

Boende & golf ❤️

BOKA

SAND VALLEY NU!

JA TRAVEL PAKET

Färja t/r Polen

2 nätter i lyxvilla
3 rätters välkomstmiddag
3 dagar golf 

6.395,00

Sand Valley - toppklass!


Det är med oerhört stor glädje vi går in i vår sjunde säsong tillsammans Sand Valley Golfolfresort! Sand Valley har aldrig varit bättre än nu, banan och boendet älskas av våra resenärer!

 

Banan är byggd 2009 och andas kvalitet. Sand Valley är en så kallad Inlandslinks. Banan skiljer sig ganska mycket mot vad du är van vid, breda fairways, snabba greener, fantastiska vyer, allt smakfullt sammankopplat med s.k waste bunkers där du får lov att grunda klubban.


Här gäller det att tänka golf, planera rundan och följ din gameplan och du kommer stå som en stolt segrare över banan.

 

Du bor i egen villa precis intill golfbanan, även dessa helt nybyggda. I villorna som finns för 4-12 personer så finner du gratis wi-fi, bastu, lcd-tv, fullutrustat kök, modernt helkaklade badrum. I de större villkorna finns även eget garage, grillplats och egen pool!

 

Sand Valley måste upplevas! Här skämmer du bort dig själv under några dagar i en lugn härlig miljö långt från stress och trafik. Vill du uppleva mer än "bara" golf med fantastiskt boende så har du endast ca: 20 minuter i taxi till Elblag med 120 000 invånare.

JA Travelpaket 2024, Färja

Weekend

 • Båtresa t/r Karlskorna Gdynia, nattfärja med del tvåbäddshytt insida
 • Taxitransfer t/r färjeterminalen - Sand Valley Golfresort
 • Stor fin frukostbuffé på färjan t/r
 • Välkomstdrink vid ankomst till Sand Valley
 • Två nätter i eget hus eller lägenhet med hög standard
 • Två härliga frukost som serveras i klubbhuset
 • En middag valfri kväll
 • 3 dagar obegränsad golf på 18-hålsbanan *
 • Fri golfvagn samtliga speldagar
 • Fri tillgång till den mysiga 6-hålsbanan

 6.395,00 kr

Info pris:

Pris 6.395 kr p.p gäller vid 4 personer.

Vid färre än 4 resenärer erbjuds boende i nya lägenheter, tillägg 500 kr p.p

Specialdeal veckodagar vid resa som inte innefattar fredag och/eller lördag natt. Helpension ingår, frukost, sopplunch och middag + dryckespaket under vistelsen, 5 öl/vin eller softdrinks. 20/6-20/8 (sommardeal) samt i oktober gäller detta erbjudande alla dagar.

* Obegränsad golf gäller veckodagar mån-fre, helg boka på plats utefter tillgänglighet kostnadsfritt eller förboka hemifårn för 350 kr p.p/runda


Vi erbjuder specialpriser på golfbil och halvpension i alla våra paket!

JA Travelpaket 2024, Flyg

Weekend

 • Flyg från Stockholm Skavsta/Göteborg/Köpenhamn/Oslo   inklusive handbagage och golfbag
 • Taxitransfer t/r flygplatsen i Gdansk - Sand Valley Golfresort
 • Välkomstdrink vid ankomst
 • Tre nätter i eget hus eller lägenhet med hög standard
 • Tre härliga frukost som serveras i klubbhuset
 • En middag valfri kväll inklusive läsk/vatten
 • 3 dagar obegränsad golf på 18-hålsbanan *
 • Fri golfvagn samtliga speldagar
 • Fri tillgång till den mysiga 6-hålsbanan

8.595,00 kr

Paketet ovan är ett exempelpris med flygbiljett för 2.000 kr inkluderad.

Info pris:

Pris 8.595,00 gäller vid 4 personer.

Vid färre än 4 resenärer erbjuds boende i nya lägenheter, tillägg 500 kr p.p


Extra dygn, boende med frukost och obegränsad golf 1.195,00.

* Obegränsad golf gäller veckodagar mån-fre, helg boka på plats utefter tillgänglighet kostnadsfritt eller förboka hemifårn för 350,00 p.p/runda


Vi erbjuder specialpriser på golfbil och halvpension i alla våra paket!

Fakta & avstånd

Sand Valley


Banarkitekt: Lassi Pekka Tilander / Tony Ristola

Antal hål: 18

Par: 72

Svårighetsgrad: Medel - svår

Avstånd till Gdansk (flyg): 75 km & 45 minuter

Avstånde färja (Gdynia): 110 km & 60 minuter


På Sand Valley har man andra färger än på många andra banor, längd på banan enligt nedan:

Cherry = Championship tee

Blå = Herr avancerad, typ vit tee

Grön = Herr standard, typ gul tee

Grå = Dam tee

6529

5945

5552

4742

Nytt fräscht boedealternativ på Sand Valley 

Pelican Apatments - pool club

Fantastiskt boende med tillgång till bastu, Jacuzzi & pool!


Njut i bastun och se ut i panoramaförnster över Jacuzzi & pool!

Boendet i nya Pelican är som allt annat boende på Sand Valley - lyxigt!

Ett fantastiskt Team står redo på Sand Valley...


Vi på Ja Travel vet hur mycket det personliga bemötandet betyder för en lyckad golfresa. Efter hela sex år tillsammans med tusentals nöjda resenärer så är det med oerhört stor glädje och ödmjukhet vi presenterar vårt "dream team" på plats. Paul, Marek, Marcin & övrig personal skapar bästa möjliga förutsättningar för en lyckad golfresa. Dom vet helt enkelt hur en JA Travel resenärer vill ha det!

Marek Maluch

Glädjespridare 1

Marcin Połeć

Glädjespridare 2

Paul O’Connor

Operativ chef

Europas gästvänligaste anläggning?


Många av gästerna som kommer hem från Sand Valley berättar om sin fantastiska golfresa där banan, boendet och servicen har varit något utöva det vanliga. Vi på JA Travel bad ägaren Antii Pohjonen berätta vad det är som är så speciellt med Sand Valley Golfresort.


- Så här har vi hört från våra besökare från Skandinavien en tid och jag började tänka varför är det så? Ganska snabbt förstod jag att det förmodligen är den "fyra ingredienser till den perfekta golfresan" - en mantraliknande sak som jag har berättat för mitt team och våra besökare i åratal för att förklara hur en Golf Resort ska fungera och vad är det är som är det viktigaste sakerna för våra kunder. Jag skall kort berätta om de fyra ingredienserna och särskilt om den sista - den som jag tror har förtjänat oss smeknamnet som den vänligaste golfbanan i Europa.


Först och främst handlar det om golf. Vår bana är världsklass, för närvarande rankad 49 i kontinental Europa av Golf World! Det är utmanande, särskillt första gången - i själva verket borde du aldrig spela Sand Valley bara en gång, för den första rundan är bara en uppvärmning för det roliga som ligger precis runt hörnet. Vår bana är också anledningen till att genomsnittlig besökare spelar fem rundor under sitt besök påi Sand Valley och kommer ofta tillbaka för mer!


För det andra handlar det om boende. Ingenting jämförbart med våra villor med privat pool, bastu och den enkla men eleganta skandinaviska designen. Det är lyx utan rikedom och bekvämlighet bara några meter bort från klubbhuset i hjärtat av Sand Valley Golfresort.


För det tredje handlar det om mat och vin. Vi jobbar med de bästa lokala ingredienserna och ekologiska kvalitetsviner. Vi provar noggrant med vårt team, vi misslyckas, vi försöker igen och till slut ser till att endast de bästa möjliga produkterna når våra kunders bord - till ett pris som verkligen ger valuta för pengarna.


För det fjärde och som vi har upptäckt, kanske även viktigast handlar det om servicen. Detta är en stor styrka hos oss på Sand Valley - leds av vår fantastiska Happiness Concierge, Marcin Polec. Det handlar inte om "tricks och falska leenden", hos oss känner sig alltid och är alltid gästen, golfaren varmt välkommen. Vårt outtröttliga ansträngning att ta hand om varje enskild besökares behov jag tror skiljer Sand Valley från andra ställen och det är vårt lags hårda arbete som jag tror har tjänat oss vårt smeknamn som,


Europas vänligaste golfbana!


Antti Pohjonen

Chairman & CEO

Bruce Jamieson, en del av Sand Valley


För att förstärka golfupplevsen ytterligare så har Sand Valley från 2019 knutit till sig den mycket erkände rådgivaren inom golfbana Bruce Jamieson. Bruce har varit expertrådgivare till några av världens mest kända banor i över 25 år, bland annat har han anlitats av Europa Touren och även varit behjälplig vid Ryder Cup på Belfry 1989 och 1993. Vi ser med stor spänning fram emot vad dessa spetskvaliteter kan göra med redan fina Sand Valley Golfresort


Många fina utmärkelser till härliga Sand Valley Golfresort den senaste tiden.

Att göra på Sand Valley...


Sand Valley är en fantastisk plats för golf, golf och åter golf. Efter spelet så väntar de fantasiska villorna som alla har bastu och de flesta också pool eller Jacuzzi.


På 20 minuters avstånd från Sand Valley ligger staden Elbalg, 100 000 invåndre och här finns mängder av trevliga, barer, restauranger, kaféer och diskotek. Två restaurang vi varmt kan rekommendera är Studnia Smakow & Amore Mio.

Här finner du Sand Valley Golfresort


Sand Valley ligger endast 60 minuter och ca: 75 kilometer från flygplatsen i Gdansk och 75 minuter 110 km från färjeterminalen i Gdynia. I våra paket ingår alltid taxiservice, vårt transerbolag står redo att köra dig när du landat.