Boka din golfresa idag!

Sobienie

Härlig golf söder Warszawa!

BOKA

SOBIENIE

GOLFRESA

NU!

Sobienie - prisvärd golfresa med hög kvalitet!


Vi är mycket glada att kunna presentera denna nyhet! Bara 30 kilometer söder om den pulserande huvudstaden Warszawa finner vi denn magiska plats, Sobienie Królewski Golf & Country Club. Hela anläggningen är uppbyggd på sand vilket gör säsongen lång med bra kvalitet på golfbanan, något vi alla sätter stort värde på när vi är på golfsemester, vem vill spela från en blöt fairway;) Banan är designand af Ford Golf design som hämtade inspiration från flera kända banor på brittiska öarna när dom skapade Sobienie. Banan är av medelsvår karaktär och mycket trevlig för alla kategorier golfare. Den våghalsige kan belönas men också straffas hårt av banan vid för våghalsigt spel. Vi kan garantera 18 härliga utmaningar där varje hål har sin historia, vågar du utmana Sobienie?


Boenet är även det av hög klass på Sobienie, det finns två varianter där priset är detsamma. Alternativ 1 är boende i lägenheter granne med golfbanan, här vaknar du med golfbanan framför ögonen var dag. Lägenheterna är smakfullt inredda i modern stil, frukost serveras i klubbhuset endast en järn 7:a från boendet. Det andra lterantivet är hotell, det heter Sobienie Królewski och ligger ca 2 kilometer från golfbanan. Hotellet är en renoverad sekelskiftes byggnad med mycket historia, elegant inredda rum och bra mat. Det finns även en pool med tillhörande spa på hotellet. Poolen och spa kan du även nyttja kostnadsfritt om du bor i lägenheterna vi golfbanan. Det går shuttle service mellan hotellet och golfbanan dygnet runt.


Passa på, boka din resa till härliga Sobienie idag, du kommer bli imponerad av den kvalitet du får för dina pengar!

JA Travelpaket 2022, Färja

Weekends

  • Flyg från Stockholm Skavsta/Göteborg/Köpenhamn/Oslo   inklusive handbagage och golfbag
  • Taxitransfer t/r flygplatsen i Warszawa - Sobienie
  • 3 nätter i det läckra hotellet med spa
  • 3 frukost som serveras i klubbhuset alternativt på hotellet
  • En middag valfri kväll inklusive läsk/vatten
  • 3 dagar obegränsad golf på 18-hålsbanan
  • Fria rangebollar under hela vistelsen, passa på att träna
  • Fri golfvagn samtliga speldagar
  • Fri tillgång till fantastiska träningsområden

Pris: 6 995 kr p.p

Info pris:

I åvanstående pris ingår flygbiljett med 2 000 kr inklusive, skatter, avgifter, seating etc.


Extra dygn, boende med frukost och golf 950 kr p.p

Fakta & avstånd

Sobienie


Banarkitekt: Ford Golf Design Group

Antal hål: 18

Par: 72

Svårighetsgrad: Medel

Avstånd till Warszawa (flyg): 40 km & 45 minuterpic1
apart.
pic2
pic3
golf cover
GolfCourse Apartment 3
golfcourse2
SK Hotel 2
IMG_4683
golfcourse4
Spring
DSCF5143-01
DSCF5071-01

Utanför golfen på Sobienie...


Givetvis står golfen i fokus som på alla våra resmål. Många tycker dock det är trevligt med någonting annat kul att göra under vistelsen. Då har du kommit rätt. det erbjuds massor på Sobienie. Förutom poolen och spa avdelningen på hotellet finns det även möjlighet till pilbågsskytte eller paintball, anmäl gärna detta innan avresa så det kan förberedas. I klubbhuset finns även ett trevligt "klubbrum" med bland annat biljard.


En lite tur till Warszawas centrum är heller inte fel, mindre än en timma i taxi och ni är mitt i centrum.


Sobienie bjuder på det lilla extra... Golfrestaurangen - alltid lika viktigt - den är bra på Sobienie!


Efter en dag på golfbanan är det alltid skönt att koppla av i golfklubbsrestaurangen! Denna är mycket bra på Sobienie, traditionella "golfrätter" som burgare och club sandwich serveras men också mer "elegant" mat. Ölen är god som vanligt i Polen, och billig! På frågan om restaurangens speciallitet så framhäver dom med stor säkerhet cheesecake med espresso som golffika;)Här finner du Sobienie Golfresort


Sobienie ligger endast 40 minuter och ca: 50 kilometer från flygplatsen (Chopin) i Warszawa.  I våra paket ingår alltid taxiservice, vårt transerbolag står redo att köra dig när du landat.