BOKA

DIN

GOLFRESA

NU!

Klimat

Vi har alla ett ansvar

JA Travel lämnar klimatbidrag för alla resor!


Vi på JA Travel presenterar stolt samarbete med Fly Green Fund. För alla resor som vi säljer från 1 januari 2019 lämnar vi ett klimatbidrag till Fly Green Fund. Bidraget är per resenär, 20 kr för en resa med färja t/r och 50 kr för en resa med flyg t/r. Den uppskattade summan från JA Travel på 12 månaders basis är 60 - 80.000 kr.


Vad är Fly Green Fund?


Fly Green Fund är en ekonomisk förening, utan vinstintresse, som ger företag och privatpersoner möjlighet att reducera sitt klimatavtryck vid flygresor.


Målet är att tillsammans kickstarta marknaden för bioflygbränsle i Norden. Fly Green Fund har företagskunder (likt JA Travel) som betalar via årskontrakt och privata kunder som betalar med Swish.


Av pengarna som kommer in går 75 % till inköp av bioflygbränsle och 25 % till att stötta initiativ och projekt som bidrar till ökad efterfrågan och produktion av bioflygbränsle i Norden.

Hjälp oss hjälpa - vi utmanar dig!


Vi är så glada, tacksamma och ödmjuka för att du väljer JA Travel som din leverantör av din golfresa - tusen tack på förhand!


I vår stävan efter ett hållbart, klimatneutralt resande så ber vi nu om din hjälp, vi utmanar dig. Som du läst ovan så skänker vi pengar för varje resenär som lämnar en svensk hamn eller flygplats. Bioflygbränsle är idag mycket dyrare än vanligt flygfotogen. Fly Green Fund betalar mellanskillnaden och ger resenären möjlighet att välja ett grönare alternativ. Samtidigt visar detta producenterna att det finns ett ökande intresse för bioflygbränsle, en positiv spiral är igång.

Vi tycker att alla bär ett ansvar och vi vill gärna hjälpa till och bidra med det lilla vi kan. Vi vet att du också kan, och vi hoppas att du vill! Lägg ett motsvarande bidrag som det vi gjort från JA Travel. Reser du med färja, skänk 20 kr (man får gärna skänka mer så klart;)) och reser du med flyg ser vi gärna att du lägger minst 50 kr. Inga som helst krav eller förpliktelser men tillsammans kan vi bidra till ett bättre och renare flyg som lämnar svenska flygplatser.

- Vi är väldigt glada över samarbetet med JA Travel. Det visar att det är en researrangör som menar allvar med sitt hållbarhetsarbete och som dessutom ger sina resenärer möjlighet att bidra - något som jag vet att många efterfrågar. Alla bidrag, stora som små, gör att vi kan köpa in bioflygbränsle. Det betyder att vi tillsammans ser till att mindre koldioxid släpps ut i atmosfären, säger Susanne Sävenfalk, VD på Fly Green Found.

Susanne Sävenfalk,

VD Fly Green Found

Du kan swisha hur mycket eller lite pengar du vill. Allt går till att utveckla marknaden för bioflygbränsle – 75% går till inköp av bioflygbränsle och 25% används för att stötta projekt och initiativ som bidrar till tillverkning av bioflygbränsle i Norden. Märk din Swish med "JA Travel" så lovar vi att återkoppla här hur mycket pengar vi tillsammans bidragit med.


Läs mer om Fly Green Fund och deras arbete.