Boka din golfresa våren 2021 redan nu!

BOKA

KNISTAD NU!

JA TRAVEL PAKET

3 nätter med frukost
3 x 3 rätters middagar
4 dagar obegränsad golf

4.595 kr

Knistad Herrgård

Boende, mat & golf ❤️

JA Travelpaket 2021

WEEKEND

Ett av våra hetaste golfpaket 2021, Knistad måste upplevas!


  • Tre nätters boende i dubbelrum på fyrstjärniga Knistad Herrgård
  • Tre frukost som serveras i klubbhuset
  • Tre 3 rätters middagar
  • 4 dagar obegränsad golf på 18-hålsbanan

  Pris: 4.595 kr p.p

  Enkelrumstillägg: 900 kr (3 nätter)

  FÖR EN LYCKAD RUNDA...

  Garva mer, och mest åt dig själv. Golf är för de flesta av oss inte allvarligare än ett fritidsspel – så varför hetsa upp sig? En snittgolfare slår relativt sällan bollen exakt som tänkt, en golfrunda erbjuder därför 70-80-90 möjligheter att bli förbannad, men livet är för kort för det. Garva i stället!  Steffo Törnquist

  - Delägare Kinsitad Herrgård

  4810

  5755

  6045

  Knistad är något alldelses speciellt, ett av våra mest prisvärda och hetaste paket 2021!

  Johan & Andreas

  - JA Travel Golfresor

  Tee 61

  Tee 58

  Tee 47

  Fakta & avstånd

  Knistad Herrgård


  Banarkitekt: Jeremy Turner

  Antal hål: 18

  Par: 72

  Bantyp: Måttligt kuperad parkbana

  Svårighetsgrad: Medel

  Avstånd till Stockholm: 330 km, Göteborg: 172 km

  Knistad Herrgård - kvalitet!


  Succén fortsätter, hundratals JA Travel resnärer fick möjlighet att uppleva Knistad 2020! Knistad Herrgård som du finner centralt beläget i Skaraborg, hit har all nära;)!


  Knistad Herrgårds egen golfbana fyllde 30 år 2020. Den natursköna, måttligt kuperade hedbanan har elliptisk layout som omgärdar herrgården med direkt tillgänglighet till och från herrgårdens faciliteter.


  Uttrycket ”herrgårdsgolf” är i många sammanhang välanvänt. Det är likväl en klockren beskrivning av vad en tur runt Knistad Herrgårds golfbana erbjuder. Banan ligger i ett naturskönt läge, mitt ute i det västgötska slättlandskapet. Den är ursprungligen ritad av den kända amerikanska bandesignern Jeremy Turner och har en väl avvägd blandning av både bunkrar och vattenhinder.


  Flera utslagsplatser på varje tee erbjuder möjligheten att justera svårigheten till önskad nivå. Banan har cirkulär layout. I mitten ligger såtliga Knistad Herrgård med anor från 1300-talet. Herrgårdens hotell har totalt 165 bäddar, fördelade på 76 rum och fyra sviter. Däribland en lyxigt inredd golfsvit. I herrgårdens mysiga restaurang serveras genuina rätter och menyer komponerade av köksmästare Robert Wirdahl med bakgrund från bland annat Fredsgatan 12 i Stockholm.

  Knistad är mer än "bara" golf...


  Din resa till Knistad är såklart fylld med mycket och bra golf! Oavsett om det är kompisgänget, företagsets personal eller en härlig parweekend så finns det mägder av roliga och bra aktiviteter. Fråga oss på JA Travel Golfresor, vi skäddarsyr dina dagar på Knistad in i minsta detalj. Nedan ser du några exempel:

  Göstas Loge

  Här möter ni en teambuilding-aktivitet som triggar alla vinnarskallar. I likhet med Fångarna på fortet delas ni in i lag. Varje lag löser i tur och ordning uppgifter i olika ”celler”. Det hela leds av våra erfarna aktivitetsledare som peppar och hjälper grupperna under vägens gång. Cellerna är av olika karaktär och svårighetsgrad så alla kan vara med. I Göstas loge bli de mest allvarsamma affärsmän till lekfulla barn på nytt!

  Tidsåtgång ca. 1,5- 2h

  Pris: 495 kr pp

  5-kamp

  Utför olika grenar så som yxkastning, luftgevärsskytte, lassokastning eller varför inte en prestigefylld duell i golfputtning. Vi anpassar grenarna efter ert önskemål, väder och vind.
  Tidsåtgång ca. 1,5- 2h


  Pris: 495 kr pp

  Vinprovning

  Vår egen sommelier guidar er genom smakerna och fakta kring
  3 olika röda viner eller testa skillnaden mellan Cava, prosseco och campagne. I samband med provningen får ni historien kring Knistad.
  Tidsåtgång ca 1h / Antal: Min 8 personer

  Pris: 495 kr pp

  Härliga bilder från Knistad Herrgård...


  Här möte, glädjen, golfen, gemytligenhet och gästvänligheten i en härlig blandning - ALLA trivs på Knistad Herrgård!

  Närhet till allt gör golfresan till Knistad extra lyckad...


  På Knistad är allt centralt, du ser golfbanan från de flesta hotellrum, närheten till restaurang och golfbanan gör att golfresan till Knistad alltid blir toppen! Vi på JA Travel är ödmjuka att kunna erbjuda Golf Unlimited på denna fantastiska resort, spela hur mycket du vill under hela er vistelse.