Ungern

 

Får vi lov att presentera...Zala Springs!

 

Zala Springs ligger ca: 2 timmar från flygplatsen i såväl Budapest, Wien och Zagreb. Anläggning är helt ny men känslan är att det 3000 kvadratmeter stora klubbhuset, det stilig inredda lägenheterna och framförallt den oerhört utmanande banan alltid legat här. Allt är perfekt!

Zala Springs är en av våra absolut största nyheter 2018! Vi vet redan nu att detta kommer att bli en stor succé på den svenska marknaden. Zala Springs erbjuder det mesta av det bästa, behagligt klimat och en fantastisk kvalitet rakt igenom!

Vi skräddarsyr såklart din "Zala resa" utefter dina önskemål och behov. 2, 3, 4 nätter, 2, 3, 4 dagar golf eller ännu mer, du bestämmer, vi levererar!

Varmt välkommen med just din förfrågan till en av de nyhet vi är stoltast över på länge, Zala Springs Golfresort 20 minuter från Balatonsjöns södra spets.

Zala Springs

 

Nytt fräscht boende!

 

På Sala Springs bor du med golfbanan som granne. Ljusa fräscha helt nybyggda lägenheter som har andas lyx, här bor man bra!

 

Zala Springs

 

En golfbana med extra allt!

 

Kvaliteten på golfen är imponerande! Var grässtrå på sin plats och en fantastisk layout. Robert Tret Jones harverkligen lyckats med denna skapelse!

Zala Springs

 

Utsikten från frukost!

 

Inte illa, denna vy får du vänja dig med under din vistelse på Zala. Frukostmackan och kaffet smakar utmärkt i denna miljö!

JA TRAVEL AB

 

Din golfresa - vår viktigaste!

 

Vi skräddarsyr alla resor utefter dig som kund, hur många dagar golf och nätter bestämmer du, vi levererar!

 

I våra paket ingår alltid transfer på plats - allt för en så bekväm resa som möjligt!

Garantier för din trygghet

 

JA Travel har ställt lagstadgade

rese- garantier hos Kammarkollegiet

 

Kontakta oss idag!

 

JA Travel AB, Stora vägen 31, 513 33 FRISTAD

 

 

Phone: +46 33 24 11 11

Copyright @ 2018 JA Travel AB All Rights Reserved 2018